Deepshit

Publicerat 2013-05-23 14:00:00 | i kategori ~deepshit~

Varför finns mobbning ärlig talat? Det är så himla onödigt, man bara förstör människor. Jag tror mobbning försegår mest i skolan, där finns så sjukt många tillfällen i skolan att bara slänga iväg ett elakt ord som kan göra så att en människa mår så sjukt dåligt.
 
I min skola finns det en massa mobbning. Tjejer som kollar snett, kallar varandra för både det ena och det andra, killar som slås, ibland har det till och med varit att en lärare har sagt något fel så att en elev blivit lessen (det var några år sedan). Varför börjar man med sånt? Skapar bara en massa massa reaktioner. Finns tjejer som tycker det är sååå himla kul att kalla en smal tjej för tjock och att dom säljer sig själv för sex osv.
 
Patetiska som få är ni enligt mig. Det är inte alls coolt eller så att klandra ner på folk, snarare tvärtom. Du ÄR coolare om du säger emot och hjälper den utsatta, tro mig. Det är bara ni omogna människor som tycker det är coolt, som tror att ni själva är coola och försöker passa in genom att vara taskig/dum mot en massa andra, det är bara ni själva som förlorar på det. Alla kommer att vara emot er en vacker dag, ni kommer sitta helt själva utan vänner, familj och jobb eftersom att ni även tycker det är coolt att skolka från skolan. Tro mig, du blir inte tuffare för det. Du kanske tycker det är tufft nu men när du blir äldre och vill börja tänka på din framtid så kommer du få detta i baktanke. Du kommer inte kunna  söka den linje du allra helst vill ha, kommer inte kunna skaffa det jobb du vill ha. Inte få en bra lön så att du kan försörja dig själv och möjligtvis dina barn när du väl har börjat tänka på det. Är det värt att förstöra sin framtid för att försöka vara cool nu? Hellre vara en enstöring eller pluggis och veta att din framtid kommer bli bra. 
 
Jag vet att det kan vara svårt att ställa upp och säga emot den eller dom som mobbar, men du kommer få fler vänner om du hjälper dom som är utsatta. Just du behöver inte säga ifrån, om du är i skolan tillexempel så kan du gå till mobbingteamet (det finns oftast ett sånt i varje skola) är det ute på stan kan du möjligtvis säga till fältgruppen (det är en ggrupp mot mobbning, som finns ute och går i stan. Dom har oftast speciella kläder och en reflexväst). Det finns massa grejer du kan göra, varför inte gå till friends?
 
 
~ gör något mot mobbning - du tjänar på det ~

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: