Nu mår man!

Publicerat 2013-09-30 20:46:08 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

I Lördags var jag på förarlicenskurs för folkrace, som ni kanske visste. Och eftersom att jag måste köra en debutanttävling innan jag blir junior så hörde jag med min klubb om jag kunde göra det på deras klubbmästerskap på lördag, och gues what? Det var okej, så nu blir det att anmäla sig och sen bara vänta på att dagarna ska gå snabbare och snabbare. F*n vad nervös jag e nu, kommer inte kunna sova någon natt fram till lördag... Självklart så får ni bilder och sånt på söndag. 
Kommer skriva ett inlägg senare i veckan om hur det kommer gå till. Men just nu så är jag så borta i huvudet, kan knappt tänka, WTF!!!!! ♥♥♥
 
Bilen ska målas, utrustning ska hämtas.. En fullspäckad har jag framför mig ;)

Don´t ask why...

Publicerat 2013-09-30 15:58:00 | i kategori Allmänt
0 kommentarer

Det bara blir så med mig. Skapade ju en ny blogg för att jag bytat intresse, men borde inte gjort det. Förlorade läsare och på den andra bloggen så kände jag inte att det var så himla bra att kanske blogga om ``mode´´ eller vad man ska säga. Då blir det lätt att det inte blir så många inlägg om dagen. Så därför väljer jag nu att ta tillbaka denna bloggen och blogga om precis det jag känner för. Inte vara specifik på just den saken. Utan blogga lite ``bredare´´ om ni förstår mig? Hoppas ni hänger med denna gången och att vi, du och jag, kämpar tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Höll upp i ca 1 månad, sen gick det inte mer.
Nu har jag  bestämt att jag bloggar på denna adress annars får det va så. inget fibblande fram och tillbaka. Allt eller inget!
 
♥ VÄLKOMNA TILLBAKA! ♥